0548 782 400 contact

Gratis waardebepaling van uw bedrijfspand

Gratis waardebepaling bedrijfspand

De waardebepaling van uw bedrijfspand is niet alleen nodig voor uw financiële administratie, het is tevens van belang voor een soepele afhandeling bij schade. Als een raam breekt, een lekkage is ontstaan of uw onderneming wordt getroffen door brand of inbraak, dan zorgt het taxatierapport van de waardebepaling van uw bedrijfspand ervoor dat u snel en soepel wordt geholpen. Gratis Taxatie zorgt voor een optimale schadeafhandeling, 6 jaar lang. 

Waardebepaling van uw bedrijfspand zorgt voor snelle teruggave van kosten

Wanneer de waarde van uw bedrijfspand niet is getaxeerd, is het voor de verzekering lastig vast te stellen wat de waarde van het pand voor de schade was. Er ligt immers geen ‘bewijs’ van de waarde van het pand en eventuele inventaris klaar. Wat wordt er precies gedekt door de verzekering en hoeveel schade krijgt u vergoed? Een taxatierapport haalt deze discussieerbare onderwerpen uit de weg, doordat er zwart op wit staat wat het pand en de inventaris waard zijn. Het resultaat? De afhandeling van uw schade én verzekering kan spoedig verlopen. 

Voorkom onderverzekering met een waardebepaling van uw bedrijfspand

Doordat er bij de waardebepaling van uw bedrijfspand nauwkeurig wordt vastgesteld wat uw pand en eventuele inventaris waard zijn, kunt u beter uw verzekering kiezen en samenstellen. U loopt geen risico dat u onderverzekerd bent. Hierdoor sluit uw verzekering aan bij uw pand en inventaris, waardoor u bij ontstane schade van de verzekering de complete som die u nodig heeft om de schadekosten te dekken, ontvangt. U komt dus niet voor onaangename verrassingen, zoals financiële tegenvallers, te staan. 

Voorwaarden voor gratis waardebepaling van uw bedrijfspand

Via Gratis Taxatie kunt u uw bedrijfspand gratis laten taxeren. Tevens kunt u uw inventaris bij ons gratis laten taxeren. Met onze gratis taxaties en bijhorende taxatierapporten is het eenvoudig om de juiste verzekeringen af te sluiten. Voorwaarde voor de gratis waardebepalingen van uw bedrijfspand en/of inventaris is dat u via ons een verzekering voor uw bedrijfspand en/of inventaris afsluit. Zo bent u verzekerd van een goede taxatie, een passende verzekering en heeft u tevens geen zorgen over administratieve afhandelingen. 

Wilt u een gratis waardebepaling van uw bedrijfspand?

Heeft u een bedrijfspand dat u gratis wilt laten taxeren? Neem contact met ons op en verzeker u van accurate waardebepaling en de garantie tegen onderverzekering. Vragen kunt u altijd vrijblijvend aan ons stellen via ons contactformulier, middels telefoon of e-mail

Direct geregeld

24/7 beschikbaar

© Gratis Taxatie 2021